KREVETI OD PUNOG DRVETA - VILIVER  

Cena kreveta za jednu osobu
od 51.600,00 RSD

Cena bračnog kreveta
od 69.900,00 RSD

KREVETI PO MERI
KREVETI NA SPRAT
EKO KREVETI
BRAČNI KREVETI
INFO TELEFON

 
.

Optimo dušeci

Već dugi niz godina austrijska kompanija OPTIMO jedan je od najbitnijih evropskih proizvodjača dušeka bez žičanog jezgra i elastoflex krevetnih podloga. Svi dušeci koje možete da pogledate i probate na našim prodajnim mestima, pravljeni su po ergonomskim pravilima i cilj im je da se što bolje prilagode obliku tela i opuste muskulatornoskeletni sistem. Čak i najjednostavniji model dušeka će u mnogome doprineti poboljšanju kvaliteta Vašeg sna.

Bez obzira na to u kom smo životnom periodu, važno je da imamo dobar dušek. Kvalitetan odmor u kvalitetnom krevetu omogućava nam da dan provedemo aktivno, uz manje bolova koje nose godine.

Da bi telo dobilo zasluženi odmor tokom noći, dušeci bi trebalo da budu ergonomski odgovarajući, dopuštajući kičmi da zauzme pravilan položaj i time je rasterete pritiska, obezbede nesmetan protok krvi kroz organizam i smanje broj okretanja u krevetu zbog neudobnosti. To se ne može postići sa tvrdim ili mekim dušecima koji od tela zahtevaju da se ono prilagodi njima, zato što se time otežava cirkulacija, opterećuju pršljenovi i stvara napetost u mišićima. Najbolji za zdravo spavanje su dušeci srednje tvrdoće pravljen od vrhunski elastičnih materijala kao što su lateks i pena.

Na evropskom tržištu su retki oni koji sa pomenutim materijalima mogu da naprave kvalitetne dušeke. Malo je onih u čijem se asortimanu nalaze najjeftiniji i istovremeno najskuplji dušeci.

Kada su dušeci u pitanju, cena gotovo uvek uslovljava kvalitet.

Za dušek je važno međusobno delovanje jezgra i presvlake. Da bi materijal u jezgru dug vremenski period ostao tačkasto savitljiv i pružao aktivnu vazdušnu klimu za spavanje, sa odličnim izjednačenjem vlage i toplote, da bi bio antibakterijski i time omogucio najveću udobnost potrebno je da ima odgovarajucu presvlaku. Sastavljena iz više slojeva materijala koji doprinose većoj izdržljivosti, elastičnosti i higijeni, Optimo presvlaka se i lako održava pranjem na 60°C te je podobna za astmatičare i osobe sklone alergijama.

Korisno za dušeke

  • Dušeci bez žičanog jezgra gube na individualnoj prilagodljivosti i veku trajanja ako nemaju za osnove elastoflex podloge.
  • Svi dušeci od lateksa i pene (osim modela Viscotherm i Siola) postoje u varijantama srednje (H2) i pojačane tvrdoće (H3). Tvrdoća H3 je predviđena za veće kilaže i posebno se naglašava prilikom naručivanja.
  • Za bračne krevete od preko 160 cm širine uvek su bolja dva singla, nego jedan veliki dušek. Duže traju, lakši su za manevrisanje i bolje se prilagođavaju obliku tela, bez razdvajanja na sredini.
  • Radi provetravanja,  dušeci bi trebalo da se okreću u svim smerovima jednom mesečno. Imajte to u vidu prilikom eventualnog naručivanja bračnih dušeka.

 

AKCIJA 20%

AKCIJA OD 20%
na određene OPTIMO proizvode trajaće cele 2017.god.
Za informacije koji su proizvodi trenutno na popustu , molimo da pozovete naše telefone:
011.31.49.77.6
064.64.93.00.1
 
KONTAKT

+381 11 3149 776
+381 64 6493 001

NAŠA LOKACIJA NA MAPI
email viliver@krevetiviliver.com

RADNO VREME:
ponedeljak-petak: 10:00 - 18:00h
subota: 10:00 - 14:00h
nedeljom ne radimo