KREVETI OD PUNOG DRVETA - VILIVER  

Cena kreveta za jednu osobu
od 51.600,00 RSD

Cena bračnog kreveta
od 69.900,00 RSD

KREVETI PO MERI
KREVETI NA SPRAT
EKO KREVETI
BRAČNI KREVETI
INFO TELEFON

 
.

Optimo podloge

Podloge za krevete (letvice za krevete - latofleks - latoflex) važne su za kvalitet spavanja i pravilan položaj tela isto koliko i Optimo dušeci bez žičanog jezgra. Funkcija im je da naglase prilagodljivost dušeka i obezbede mu duži vek trajanja preuzimanjem opterećenja sa težine tela. Takođe, efikasnije je strujanje vazduha kod letvica za krevet pa će dušek duže održati neophodnu svežinu.

S obzirom da je isti dušek predvidjen za osobe različite kilaže i dimenzija, tek se pokretanjem podloge za krevete on idealno definiše prema obliku tela. Svaka serija podloga ima najmanje po tri modela: fiksni (F), sa ručnim dizanjem glave i nogu (GNR) i sa dizanjem pomoću elektromotora (ELEKTRA i MOBILO) među kojima nema razlike u fleksibilnosti zato što imaju identične elemente.

Nosač Hiline

 

Nosač Silverstar

 

Nosač Basic

 

Nosač Sigma

Brojne su razlike među pet serija elastoflex podloga, a najlakše se uoče upoređivanjem nosača letvica.

 

Korisno za podloge za krevete

 

  • Maksimalna širina jedne podloge za krevete može da bude 140 cm, a dužina 220 cm
  • Da bi se podloge ubacile u postojeći okvir kreveta širine do 140 cm, dovoljno je da na njemu postoje noseće letve na bočnim stranama
  • Da bi se dve podloge za krevete ubacile u postojeći okvir bračnog kreveta širine preko 140 cm, pored nosećih letvi na bočnim stranama, trebalo bi da postoji i srednja sa “petom nogicom“
  • Ako se odlučujete da podloge sa motornom regulacijom ubacite u Vaš postojeći okvir kreveta, raspitajte se kod svog Optimo prodavca šta je potrebno pripremiti da bi se te podloge postavile. Za sve podloge postoji kao opcija mogućnost infrared upravljanja.
  • Sve letvice za krevete se prave 1 cm uže i 4 cm kraće od nominovane mere (npr. ako naručite podlogu od 90 x 200, biće Vam isporučena 89x196)
KONTAKT

+381 11 3149 776
+381 64 6493 001

NAŠA LOKACIJA NA MAPI
email viliver@krevetiviliver.com

RADNO VREME:
ponedeljak-petak: 10:00 - 18:00h
subota: 10:00 - 14:00h
nedeljom ne radimo